Geisha mousse är väldigt gott!!!Mums.4port
50g geisha
2msk florsocker
2st ägg
2dl vispgrädde
1.smält geisha tillsammans med florsocker i vattenbad.Låt svalna.
2.skira äggen.vispa äggvitorna till ett hårt skum och vispa ner äggulorna i
den avsvalnade chokladen.
3.vispa grädden hårt och vänd ner den och äggvitefluffet i chokladen.
4.rör moussen jämn
5.häll upp i glas/formar och ställ kallt i minst 4h.
3 kommentarer:
Det där var ett smaskigt recept!
Bra design på din blogg!
Johan
Mums vad gott det låter! Detta recept måste jag bara ta med. Tack!
Hej!
Vi på Rakebacklovers är intresserade av att köpa ett inlägg på din blogg.
Inlägget kommer vara cirka 150 ord långt och handla om gambling.
Vi kommer vilja länka till 4 sidor på 4 olika nyckelord.
Är du intresserad?
Svara på detta mailet så får du inlägget och länkarna.
Vi betalar dig 300kr för 5 minuters arbete.
Johan@rakebacklovers.com
Skicka en kommentar