torsdag 13 november 2008

vacker katt

Jag var bara tvungen att visa denna bild!!Blev hon inte söt så säg!Fast jag ertappade henne att bita på blommorna,det är väl de flesta kattägarna som känner igen sig!?=)
Man ser mina svamp ljus som jag har köpt till jul,ni kanske inte ser hur söta de verkligen är,passar till någon dekoration nu till jul,vi få se vad som händer!

4 kommentarer:

Nadja sa...

Oooo vad fin kissen är! Urtjusig.

Unga Morsan sa...

Jag har utmanat dig i min blogg! Söt kissekatt. :)

Anonym sa...

Söt-kisse!! Jag har aldrig varit nån katt-människa överhuvudtaget nånsin! Alltid hund, alltid brukhundar, tävlat, tränat idogt och nu sist innan Dalton anlände hade jag en nästan färdig räddningshund (riesenschnauzern Axa) innan hon blev påkörd och dog... Men jag måste säga att jag gått över lite på katt-sidan.. I sommras sprang en katt över gårdsplanen till oss och entrade vår familj med besked, han valde oss, loppäten, fästingbiten och mager som bara den. Förmodligen en övegiven sommarkatt... Han är kvar hos oss ännu och goare katt har jag aldrig träffat! Kolsvart som ett omen att han skulle till just oss! Han är vår lilla älskling nu! :-) http://matforum.nu/index.php?topic=1175.40 Skrev om honom på matforum när han kom... Ha de gott! Kram

☆Cel'Dara☆ sa...

Vad söt hon är. Man vill bara sträcka fram handen och klappa när man ser såna här söta bilder. :-)