onsdag 26 november 2008

coupe a la malta


Detta gjorde jag idag....Jag är en riktig gottegris!Och lite försmak till julen.Denna är väldigt krämig och len i smaken!!ska räcka till 4 personer
1 dl vispgrädde
1 dl kesella vanilj
1 dl kall risgryns gröt
2-3 appelsiner
tunna peppar kakor
Gör såhär;
vispa grädden,rör ner kesella och risgryndgröt.Skala appelsiner.skäres i tunna bitar.
Varva grötblandning i ett glas medapelsinbitar,och toppa med pepparkakor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh gud så gott! Jag är inte mycket för sötsaker men är det något jag gillar så är det malta... Jag brukar ha konserverade mandariner som tillbehör!

Cel'Dara sa...

Åh, det lät ju supergott! Bortsett från apelsinen då.. jag tror jag kör med hallon istället! :-)