Dessa gjorde jag i fredags och goda blev dom också,det finns inte många kvar idag!=)
Det tar inte så lång tid att göra,så testa!
200g smör rumstepererat
3 dl råsocker flor
6 dl havregryn
2dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
•Rör matfett och florsocker mjukt och smidigt.Tillsätt övriga ingredienser och arbeta samman till en deg.
•Rulla degen till kulor och lägg på plåt med bakplåtspapper,tryck lätt med gaffel.
•Grädda mitt i ugn i 175°C i ca 10 minuter.
förvara torrt.
Check out the new bakerella.com
15 år sedan
3 kommentarer:
Mums va gott med havrekakor! Det var länge sedan.
Gillar havrekakor så väl som havregryn i frukostbullar.. Så gott så att jag blir sugen på att baka nu:-)
Mums! Kan tänka mig att de är sådana kakor som nästan bara smälter i munnen! :-)
Skicka en kommentar